✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a €75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur

10 Jaar Kindermuziekwinkel!

De Start 2006.

Kindermuziekwinkel en NOT 2009

muziek op school

Op zoek naar een rijke muzikale leeromgeving voor kinderdagverblijven en scholen ging de Kindermuziekwinkel de eerste maanden van 2006 van start. 
De oprichtster, Ellen van Hartesveldt, gaf les in buurthuizen, bso's en scholen en wilde zelfstanding blijven zonder fondsenwerving en subsidies.

Kindermuziekwinkel als nevenactiviteit was geboren!

Het groeiend aantal klanten in Nederland en Belgiė zorgde dat het lesgeven zelf naar achtergrond ging. Ook de gehoorsvermindering van de oprichtster speelde een rol.
 

Onderdeel van Music All In 2014.

Kindermuziekwinkel bij Music All InMusic All In
Sinds 2014 is Kindermuziekwinkel onderdeel van Music All In en heeft de oprichtster weer tijd voor waar haar passie ligt:
Muziekadvies voor kinderdagverblijven en scholen! Ze is betrokken bij vele projecten die geļnitieerd worden vanuit de regeling 'Muziekimpuls'.

Kindermuziekwinkel is gegroeid naar grootste muziekwinkel in het segment Kindermuziek en Schoolmuziek. Binnen de XL-Store van Music All In te Noordwijk heeft Kindermuziekwinkel een fijne lokatie gekregen! 

Zo is de cirkel eigenlijk weer rond. Toen Kindermuziekwinkel het levenslicht zag en langzaam groeide nam Music All In de boedel over van het befaamde bedrijf in Orff-instrumenten, de firma Hakkert te Rotterdam.

Met de expertise van Music All In, de oude input van Hakkert en de gedrevenheid, enthousiasme en kennis van cultuur- en muziekonderwijs van de huidige medewerkers bij Kindermuziekwinkel staat er een Kindermuziekwinkel waar particulieren, kinderdagverblijven, scholen en instellingen hun materialen voor muziek vinden!

2016-heden.

Met plezier gaat Kindermuziekwinkel op naar het volgende Jubileum! We zien je graag in onze webwinkel of in de Kindermuziekwinkel bij de XL-Store van Music All IN te Noordwijk!

Hartelijke groeten van het Team Kindermuziekwinkel!