✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a €75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur
Adviesvoucher
Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Adviesvoucher

 0 reviews

 Kindermuziekwinkel komt bij u langs!
Artikelnummer: 16933

Muziekadvies op maat

Muziekinstrumenten voor kinderen Tap TapOm uw organisatie te helpen in het maken van keuzes, bieden wij de dienst 'Muziekadvies op maat' aan. 
Dit is een gratis evaluatie van de op uw school of instelling -al dan niet- bestaande muziekmethode en de bijbehorende leermaterialen en muziekinstrumenten. 

In maximaal een halve dag houden we uw muziekmethode tegen het licht en beoordelen of de aanwezige materialen nog in orde zijn, opgeknapt of vervangen kunnen worden. Ook doen we aanbevelingen voor nieuwe materialen die passen in de plannen die u met de leerlingen heeft.
Maak werk van de rijke leeromgeving binnen uw organisatie!

Gratis advies t.w.v. Euro 75!

Maak nu een afspraak door te klikken op de oranje knop 'Meer informatie aavragen' voor een gratis bezoek van Kindermuziekwinkel op uw lokatie!

Het gratis advies is mogelijk wanneer er minimaal Euro 250 aan muziekinstrumenten wordt besteld. De Adviesvoucher wordt verrekend met de uiteindelijke factuur! Doen dus!
 

 


 
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


Uw naam: *
Uw review: *
Beoordeling:  
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review