✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a €75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur

Lubdubclub

‘De Lubdubclub’.
Een lessenreeks en muziekhoek die kinderen van 4 tot 12 jaar spelenderwijs kennis laat maken met het zelf componeren en uitvoeren van muziek.
Het bestaat uit twee boeken. Een voor de onderbouw en een voor de midden- en bovenbouw.

Muziekhoek
In ‘De Lubdubclub’ wordt o.a. een muziekhoek gecreëerd waarin kinderen hun eigen muziek componeren en uitoefenen op Boomwhackers, speelse instrumenten die naast muzikaliteit ook beweging en samenspel stimuleren. En muziek maken op Boomwhackers is vooral leuk. Binnen korte tijd raken kinderen vertrouwd met ritme, toonhoogte, klankkleur en harmonie. Spannende afsluiting van de lessenreeks is een heuse muziekuitvoering die ingepast kan worden in een maandafsluiting, toneeluitvoering, theatervoorstelling, etc.
Ook andere schoolse aspecten zoals beginnende geletterdheid (lettergrepen, klemtonen, articulatie, van links naar rechts lezen),  beginnend rekenen, orientatie en sociale vaardigheiden worden geoefend.
In de midden- en bovenbouw kunnen als reactie op 'De Lubdubclub' moderne schilders, luchtdruk, geluidsgolven, architectuur aan de orde komen. Vele eigen lessen kan u zelf bedenken en het grappige is dat de lessen plezierig, speels en vrolijk zijn: Voor u als docent en voor de kinderen.


Lessenreeks
'De Lubdubclub’ is een eenvoudige en voordelige methode waarmee basisscholen en instellingen een muziekthema kunnen inzetten en uitwerken. Het programma is zo opgezet dat iedere leerkracht, ook zonder muzikale achtergrond, de lessenreeks probleemloos zelf kan uitvoeren.

Tevens is ‘De Lubdubclub’ geschikt voor NSO, buurtcentra, muziekschool en andere instellingen.