✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a €75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur

Muziekspecialist

Muziekspecialist

Om uw organisatie te helpen een keus te maken welke muziekinstrumenten geschikt zijn voor de lessen Muziek of ingezet kunnen worden bij vakoverstijgende lessen i.c.m. met Muziek komt de Muziekspecialist bij u langs!
 
Tijdens dit bezoek worden de bestaande instrumenten die aanwezig zijn in uw organisatie beoordeeld en wordt gekeken welke muziekinstrumenten een goede aanvulling zijn op het reeds aanwezige muziekmateriaal. 
Hierbij wordt rekening gehouden met de aanwezige of toekomstige muziekmethode, populatie van de leerlingen en de deskundigheid van de groepsleerkrachten in het gebruik van het muziekmateriaal.
 
Meestal duurt dit bezoek 2-3 uur waarbij het een voorkeur heeft als de reeds aanwezige muziekinstrumenten in de organisatie op een centraal punt bijeen zijn gebracht.
 
De evaluatie is gratis voor bestellingen vanaf € 250.
 
Voor bedragen onder dit bestelbedrag of ander muziekadvieswerk komt de specialist Muziek ook langs. Dit bezoek is € 75 per keer.
 
Maak nu een afspraak voor een gratis bezoek van de Muziekspecialist op uw lokatie!*

*Voor muziektherapeutisch advies kunt u ook met de Muziekspecialist een afspraak maken op lokatie of in de showroom van de Kindermuziekwinkel bij Music All In.
 

Muziek

Elke school, NSO, BSO, voorschool, crèche, peuterspeelzaal of andere instelling geeft het vak muziek op eigen unieke wijze. De een combineert muziek met drama, de ander met beweging of toneel. 
En alleen muziek? Geen probleem, muziek is veelzijdig!
 
Leerlingen varen wel bij uw keuze voor muziek. Wetenschappelijk is bewezen dat muziek slim maakt en helpt bij het vinden van oplossingen op het gebied van sociale en maatschappelijke veranderingen.