✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a 75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur
Ocarina startpakket
Ocarina startpakket makkelijkst te bespelen melodisch blaasinstrument. Ocarina bij LL Kindermuziekwinkel
Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Ocarina startpakket

 0 reviews

Ocarina startpakket
Artikelnummer: 57164
Leeftijd: 4+
Meest passende doelgroep: 4-7 jaar,7 jaar en ouder
Materiaal: kunststof
Toonbereik: sopraan
Merk: Ocarina Workshop

€184,50
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
De ocarina betekent in het Italiaans een kleine gans. Er zijn in Zuid-Amerika heel veel oude ocarina`s gevonden. In de loop der jaren heeft het instrument, dat qua geluid tussen een blokfluit en dwarsfluit in zit, de nodige ontwikkelingen en veranderingen doorgemaakt.

De startersset bevat 12 kleurige 4 gaats Ocarina's, 12 muziekboekjes en een korte lesinstructie. Kinderen spelen binnen no-time liedjes. Op veel Engelse basisscholen is standaard een startersset aanwezig in de muziekhoek, zodat bijvoorbeeld stagiaires daarmee aan de slag kunnen.
Voor BSO, NSO, muziekscholen en instellingen is het ook zeer geschikt. Voor de muzieknotatie, die door David en Christa Liggins is ontwikkeld, hoeft men geen muzieknoten te kunnen lezen. Het is een makkelijk instrument om te muziek leren spelen! Uitermate geschikt voor themadagen, projecten, gerichte lesweken of vrije lesmomenten.

Het leren van de ocarina is zelfs een opstap of methode naar het leren van het notenschrift. Toonbereik is van D tot D. Afmeting instrument 7,7 cm.

De ocarina's kunnen eenvoudig gereigigd worden met een warm sopje en zeep.

(De prijs is inclusief de toeslag voor verzending vanuit GB.
)

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


Uw naam: *
Uw review: *
Beoordeling:  
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review