✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a €75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur
Handboek 'De Lubdubclub II'
Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Handboek 'De Lubdubclub II'

 0 reviews

Mooi handboek voor groepsleiders en hun leerlingen met tips, ideeen en 6 voorbeeld lessen voor de midden- en de bovenbouw.
Artikelnummer: B-17642
Leeftijd: 8+
Meest passende doelgroep: 7 jaar en ouder

€28,50
Aantal

Toevoegen aan wenslijst

Mooi handboek voor groepsleiders en hun leerlingen met tips, ideeen en 6 voorbeeld lessen voor de midden- en de bovenbouw. Het is een kleurig handzaam boek in een ringband zodat de leerlingen tijdens het uitvoeren van de opdracht het eenvoudig op de tafel erbij kunnen hebben.  

De lessen zijn geschreven vanuit het onderwijsprincipe Cooperatief leren. Het boek is een aanrader om zelf ideeën te krijgen voor leuke, goede en creatieve lessen.
Muzikale vaardigheden van groepsleider of kinderen is niet vereist
. Er komen een paar basale muziektermen (muzikale parameters) aan de orde die eenvoudig worden uitgelegd.  Naast muziekeducatie wordt aandacht besteed aan meer ontwikkelingsgebieden van kinderen. 

Met 'De Lubdubclub' komt de groep tot leven en de groep leert of herhaalt enkele muzikale termen. Eventueel kan het boek en de bijbegorende materialen bekostigd worden met bijvoorbeeld de regeling verstrekking Cultuureducatie, cultuurparticipatie of andere landelijke of plaatselijke subsidiemogelijkheden.

Met de club kan een frisse start gemaakt worden met het creëren van een permanente of tijdelijke muziekhoek, maken van een theater, toneelvoorstelling of muziekvoorstelling.

Speel mee met De Lubdubclub en laat jouw Boomwhacker de lubdub whacky horen!

Voorbeelden uit het boek:
 Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


Uw naam: *
Uw review: *
Beoordeling:  
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review