Ontdek waar wij goed in zijn

Kinderen maken graag muziek, alleen en met elkaar. Dat kan thuis, op het basisonderwijs, in peuterspeelzalen, op kinderdagverblijven en bij naschoolse opvang. Ook is muziek vaak een goede ingang voor contact bij een verpleeg- of verzorgingshuis en een instelling voor gehandicaptenzorg.
 
Wij van Kindermuziekwinkel leveren muziekinstrumenten voor ieder kind en voor iedere muziekmethode. Naast het leveren van producten, geven wij ook advies op maat wanneer nodig.   

 

Muziek op Kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

Muziek draagt bij aan de algehele ontwikkeling van jonge kinderen. Kindermuziekwinkel is gespecialiseerd in alle producten voor de allerkleinste, van minus 9 maanden en 0 tot 4 jaar. Stichting Muziek op schoot promoot het belang van een muzikale opvoeding van het jonge kind. In Nederland zijn de Muziek op Schoot docenten die kinderen, tot 4 jaar, op natuurlijke en speelse wijze hun muzikale creativiteit laten ontdekken.  Speciaal uitgezochte producten zijn bij ons te vinden.Ook voor de doorgaande ontwikkellijn voor kinderen, van onder andere Partou KDV en POV, maken wij speciaal aangepaste muziek pakketten.
  
 
 
  

Muziek en het basisonderwijs

Muziek verbindt en draagt enorm bij aan de ontwikkeling van kinderen. Tijdens het spelen is het belangrijk dat kinderen muziek kunnen maken, net zoals ze kunnen verven, tekenen, bouwen en spelen in een speel- of poppenhoek. Kindermuziekwinkel werkt samen met meerdere partijen en ook met de meest geschikte muziekmethodes voor al het basisonderwijs voor Nederland en België. 
 
Kindermuziekwinkel heeft, onder andere, met 123ZING, ZangExpress, TeamTalento en Eigenwijs muzieksets samengesteld zodat u direct aan de slag kunt i.c.m. uw gekozen digitale leermethode. 
 
  

Muziek en therapie 

Muziektherapie is erg divers inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan Verstandelijk Gehandicaptenzorg (VGZ),  GGZ en Verslavingszorg, maar ook voor kind en jeugd zijn er veel muziekinstrumenten inzetbaar. Ook deze muziekinstrumenten voor muziektherapie zijn onderdeel bij Kindermuziekwinkel.  Met een grote klantgroep met veel muziektherapeuten proberen wij elke dag van elkaar te leren zodat wij het beste aanbod hier in kunnen bieden voor iedereen. 
 
  

Naschoolse opvang en thuis

Op de naschoolse opvang wordt steeds vaker muziek gemaakt. Ook voor muziekinstrumenten vanaf 6 jaar kunt u terecht bij Kindermuziekwinkel. Naast ritme instrumenten voor muziekmethodes en therapie bieden wij ook muziekinstrumenten aan, zoals gitaren, ukeleles en blaasinstrumenten, die een docent, leerkracht of ouder zelf kan gebruiken om muziek te maken voor ieder kind.
  
 
  

Meer dan alleen kinderinstrumenten

Wij zijn in contact met alle grote merken en altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van producten. Ook qua duurzame producten zoals de nieuwe Green and Clean producten van Remo of de VivaRhythm lijn van Meinl. Om het u extra overzichtelijk te maken, kunt u producten filteren op duurzaamheid. Zodat u zeker weet dat de producten die u koopt van duurzame materialen zijn gemaakt. 
 
Naast het leveren van de grote merken werken wij samen met kleinere fabrieken. Hierdoor hebben wij zelf invloed op de ontwikkeling van diverse producten. Zoals de eigen ontwikkeling van de Tap Tap trommel en de speciaal ontworpen claves voor jonge kinderen. Deze producten worden geproduceerd in Italië en Duitsland. Via Van der Zwaag Muziekinsrumenten kunnen we u met alle muzikale producten helpen. Denk aan instrumenten voor volwassenen, maar ook een geluidssysteem voor de schoolaula.
 
 

Bestellen op rekening

U kunt bij ons gemakkelijk op rekening kopen. Wij snappen dat de muziek docent geen verstand hoeft te hebben van de administratie en de administratie niet precies kan weten welke producten zij moeten bestellen. Om miscommunicatie te voorkomen kan de muziekdocent dus gemakkelijk op rekening bestellen. Ook kunnen we ordernummers of referentienummers op de factuur toevoegen, mocht uw organisatie hiermee werken. Vragen over dit onderwerp? Stuur ons een email, info@kindermuziekwinkel.com, of bel naar 0519 22 1313.