✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a 75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur

Over ons

Music All In en Kindermuziekwinkel

Welkom in De Muziekwinkel voor het Jonge Kind!

Kinderen maken graag muziek alleen en met elkaar. Voor thuis, scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en voor instellingen hebben wij een breed assortiment.

Koop jouw muziekinstrumenten voor het Jonge Kind in onze webwinkel die 24 uur per dag geopend is!
Of kom naar ons moederbedrijf Music All In waar het assortiment van Kindermuziekwinkel onderdeel is in de showruimte van 8.000 mtr2! De koffie, thee of limo staat klaar! Er is een ruime eigen parkeerplaats en twee buslijnen, de 20 en de 221, vanuit Leiden die op twee minuten loopafstand zijn!

Kindermuziekwinkel bij Music All In
Keyserswey 63
2201 CX  Noordwijk
071-3615698

info@kindermuziekwinkel.com

LinkedIn-profiel van Ellen van Hartesveldt weergevenProfiel van Ellen van Hartesveldt weergeven

 

Openingstijden KindermuziekwinkelMuziekspecialist Muziek en Kind: Ellen Koele, Kindermuziekwinkel

Maandag:   09:00 - 18:00 
Dinsdag:     09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag:        09:00 - 18:00
Zaterdag:     09:00 - 17:00

De Specialist Muziek en Kinderen, Ellen Koele, is meestal onderweg naar kinderdagverblijven, (muziek)scholen, culturele instellingen, etc. Haar kom je niet direct tegen als je Kindermuziekwinkel bij Music All In in Noordwijk bezoekt. Haar collega's helpen je graag en proffesioneel! 

Onze backoffice medewerker, Nicole De Kremer, is vijf dagen per week aanwezig. Neem contact met haar op voor al jouw vragen, als je graag een offerte wilt of met een van de muziekspecialisten wilt afspreken! 

Particulieren.
Fijn dat je ons hebt gevonden. Jouw kinderen, kleinkinderen, of andere kinderen kunt  je helpen met ontwikkelen en groeien door ze een rijke leeromgeving te bieden. Muziek hoort daarbij. Onderzoeken hebben aangetoond dat muziek maken kinderen later helpt in het maken van contacten, in het verdraagbaar zijn, etc. Het stimuleert de hersenen op vele vlakken. En... heb zelf ook plezier door mee te spelen, te zingen en te bewegen!
Bestellingen kunnen bij ons vooraf worden betaald met iDeal. Achteraf betalen is ook mogelijk en praktisch voor scholen en bedrijven als je een login-code aanmaakt. In de bestelprocedure kom je vanzelf deze keuze van betalen tegen. Hartelijk dank alvast voor jouw aankoop!
 

Muziekhoeken
Scholen, crèches, peuterspeelzalen, BSO en instellingen richten met plaatselijke en landelijk subsidies, ouderbijdragen of reguliere butgetten hoeken in of integreren hoeken. Muziek verbroedert en maakt kinderen slim. Tijdens het spelen is het belangrijk dat kinderen muziek kunnen maken, net zoals ze kunnen verven, tekenen, bouwen en in een keuken- of huishoek spelen. Er zijn bijvoorbeeld xylofoons en melodische knikkerbanen die makkelijk in het vrije spel ingebracht kunnen worden. Laat jonge kinderen waarvan de motoriek en hersenen in ontwikkeling zijn spelender wijs muziekinstrumenten ontdekken! 
Je kunt met ons contact opnemen per mail of telefonisch om een goede keuze te maken. Wij helpen je graag.

Ons doel is een positieve, muzikale en speelse bijdrage te geven aan de rijke leeromgeving en ontwikkeling van kinderen in Nederland en België.
Naast het vrije spel versterkt het gezamenlijk musiceren het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden, integratie en cohesie. Muziek maken levert een belangrijke positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen en daarmee aan onze toekomstige maatschappij.

Workshops.
U kunt als crèche, peuterspeelzaal, buurtcentrum, muziekschool, basisschool of instelling, zoals ziekenhuizen, opvanghuizen, woongroepen, jeugdgevangenissen contact met ons opnemen voor workshops. Wij werken landelijk met een groeiend aantal muziekvakdocenten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Muziekconsulenten en Muziektherapeuten.
Wij zijn graag uw partner bij u op school, in uw praktijk of instelling. Met o.a. de NVvMT (Nederlandse Vereniging van Muziektherapeuten) hebben we een goed contact. U kent uw werkterrein als geen ander en kan uw klanten i.s.w.m. ons net iets meer bieden.
 

Goede doelen - Jaar van Muziek met het Jonge Kind

En deel van de opbrengst van Kindermuziekwinkel wordt besteed aan goede doelen. kindermuziek en muziek op schoot

2016 - 2020

Dit en komende jaren is het goede doel van Kindermuziekwinkel de rijke educatieve muzikale leeromgeving van kinderen. We zijn hiervoor o.a. vertegenwoordigd op beurzen, congressen, scholen en kinderdagverblijven om te adviseren, voorlichting en instrumentenadvies te geven. 
Een medewerker is vrijgesteld om deze sociaal maatschappelijk bijdrage aan de Nederlandse maatschappij te geven zodat respect naar elkaar toe een vanzelfsprekendheid is die we op jonge leeftijd kinderen kunnen bieden.
Muziek verbroedert, verbind en maakt mogelijk dat mensen uit alle delen van de samenleving naar elkaar kunnen luisteren.2014 en 2015

In het Jaar van Muziek met het Jonge Kind sponsoren wij de stichting Muziek op Schoot. De stichting Muziek op Schoot promoot het belang van een gezonde en muzikale opvpoeding van het Jonge Kind. 2015 Staat in het teken van de rijke leeromgeving van kinderen met aandachtsgebied Muziek. Hiervoor staan we o.a. op de NOT2015 en andere landelijke en plaatselijke evenementen in Nederland en Belgie.

2013
In 2013 is ons goede doel:

  • '2013 Jaar van Muziek met het Jonge Kind' van de Stichting Muziek op Schoot. Wij hebben hiervoor de Annielangelaarprijzen beschikbaargesteld en uitgereikt,
  • hebben we bijgedragen aan een familiedag voor Autische kinderen en hun broertjes en zusjes en
  • hopen we andere kleine dingen te kunnen realiseren naast onze grote goede doelen project van 'Het Jaar van Muziek met het Jonge Kind'.

2012
In 2012 was Senegal ons vaste project.
Daar bouwt de gemeenschap zelf aan een duurzame toekomst waarin zelfrespect en eigen handelen uitgangspunt zijn.
U kunt ze ook na 2012 blijven ondersteunen door:

Nu het laatste project van het bouwen van de 3 klaslokalen en de verpleegsterswoning is afgerond, is de gemeenschap zelf met donanties vanaf eind 2012 een kraamkliniek aan het bouwen.

2011
In 2011 was het mogelijk:enkele doelen te realiseren in achterstandswijken in Nederland en in het buitenland,

  • konden we De Blokkendoos ondersteunen met hun project in Senegal en
  • was het mogelijk een bijdrage te leveren aan de tentoonstelling Zing! in het Nationaal Onderwijs Museum.