Over ons

Welkom bij Kindermuziekwinkel.com. De muziekwinkel voor het jonge kind. Kinderen maken graag muziek, alleen en met elkaar. Wij hebben voor thuis, het primair onderwijs, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en instellingen een breed assortiment. Gemakkelijk gecategoriseerd op leeftijd, op materiaal of op methode. Daarnaast werken wij samen met de bekendste en leukste muziekmethodes zoals 123 Zing, Eigenwijs en Team Talento. 
 
 
Kindermuziekwinkel is gestart in 2005 en opgricht door Ellen Koele. Sinds 2014 zijn wij onderdeel van Music All In. Een grote muziekwinkel met een compleet assortiment muziekinstrumenten, pro audio en bladmuziek. Daarnaast ook een echt familiebedrijf, waar de tweede generatie inmiddels het bedrijf heeft overgenomen. Deze nieuwe generatie ondernemers hecht veel waarde aan duurzaamheid en een betere samenleving. Het assortiment van Music All In en Kindermuziekwinkel sluit goed op elkaar aan. Daarnaast delen we dezelfde normen en waarden en streven allebei naar een mooie toekomst voor iedereen.
 

 


 

Ons team

Het team van Kindermuziekwinkel bestaat uit gedreven muzikanten. Allemaal met een passie voor muziek en alles wat daarmee te maken heeft. Wilt u direct met iemand van ons contact komen vraag dan naar: Nicole, Bas, Maaike, Mark of Jan.
 
                    
 
 
 

 

Onze service

Een tevreden klant vinden we bij Kindermuziekwinkel het allerbelangrijkste. Maar dat zegt natuurlijk iedereen. Wij laten het daarom vooral graag merken:
 
 
Eigen transportdienst
Bij een grote order, of specifieke bezorgwensen zetten wij graag onze eigen transportdienst in. Dat betekend dat we zelf bij u langs komen.
 
 
Ruilen is geen probleem
Voldoet uw aankoop toch niet aan de verwachting? Wat de reden ook is, bij ons kunt u altijd ruilen. Zonder opgave van reden een maand lang. U kunt ook ruilen tegen een tegoedbon, zodat u niet direct iets anders hoeft te kopen.
 
 
Eerste jaar gratis onderhoud
Goed onderhoud is belangrijk voor een instrument. Het regelmatig vervangen van kurkjes, snaren en vellen of het laten afstellen van uw instrument zorgt ervoor dat de nieuwe aankoop net zo goed blijft als wanneer u het net kocht. Daarom krijgt iedereen bij ons op alle aankopen het 1e jaar gratis onderhoud en kunt u zo vaak langskomen als u wilt.
 
 
Gratis verzenden boven de € 75
Wanneer uw bestelling groter is dan 75 euro, betaald u geen verzendkosten binnen Nederland. Verzendingen naar België zijn gratis bij bestellingen boven de 100 euro.
 
 
Gratis advies
Wilt u meer weten over een product? Hulp bij het uitzoeken van het juiste cadeau? Iemand die meedenkt wat de juiste oplossing is voor uw school, of kinderdagverblijf? U kunt ons 5 dagen per week bereiken en we helpen u graag.
 
 
Aanvullend assortiment
Kindermuziekwinkel is een onderdeel van Music All In. Bij ons kunt u daarom ook terecht voor al uw andere instrumenten, accessoires en bladmuziek.
 
 
Eigen reparatie afdeling
Bij Kindermuziekwinkel hebben we een eigen reparatie afdeling. Dat betekend dat we je snel kunnen helpen bij een defect product. Ook onderhoud en garantie kunnen, wanneer nodig, snel in huis voor je worden opgelost.
 
 
 

 

Samen voor een mooiere toekomst

Wanneer je iets koopt bij Kindermuziekwinkel help je ook iemand anders. Op deze manier help je mee aan een betere en duurzamere toekomst zonder dat je er meer voor betaald. Samen veranderen is een essentieel thema in onze strategie. Samen voor een mooiere toekomst betekent voor ons samen met klanten, leveranciers en medewerkers verantwoordelijkheid nemen. Wij tonen op verschillende maatschappelijke thema's onze betrokkenheid, dragen financieel bij en maken klimaatbewuste keuzes.
 
Meer weten over onze visie hierop? Check deze pagina.