✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a 75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur

Klantenservice

Levertijden

We versturen via TNT Post. De meeste instrumenten zijn gewoon op voorraad en u heeft deze binnen 3 tot 5 dagen in huis. Grote instrumenten kunnen er wat langer over doen maar dat laten we u op tijd weten. Als u muziekinstrumenten kado wil doen en ze voor een bepaalde datum in huis wil hebben, laat u dat dan weten via het opmerkingen veld tijdens het bestellen. Of gewoon even mailen natuurlijk.

Voor Nederland zijn de verzendkosten 4,95 maar voor bestellingen boven 75 nemen wij deze kosten voor onze rekening en betaalt u niets.

Voor Belgie zijn de verzendkosten 13,95 en is verzending gratis boven 100. Naar Belgie wordt verzonden nadat de betaling ontvangen is.

Betaling

We preferen betaling via iDEAL, maar u kunt bij ons ook gewoon op rekening bestellen. Deze rekening wordt u tegelijk met de bestelling of via e-mail toegestuurd. We verzoeken u die binnen 14 dagen te betalen.

Retourneren

Retourneren kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Neemt u contact met ons op over de verzendwijze. Retourneren doet u indien mogelijk in de originele verpakking. Het aankoopbedrag krijgt u van ons vergoed.

Klachten

U kunt uw klacht indienen bij 

Kindermuziekwinkel
Keyserswey 63
2201 CX  Noordwijk
info@kindermuziekwinkel.com

U ontvangt een bevestiging van uw klacht.

Mochten we er niet uitkomen, dan kunt u terecht bij de geschillencommissie van de Stichting Webshop Keurmerk (https://www.keurmerk.info/)


Voor advies en vragen kunt u maandag, vrijdag en zaterdag contact opnemen met de Muziekspecialist van Kindermuziekwinkel. In de oneven week is zij er de donderdag ipv de zaterdag. Wil je een persoonlijke afspraak maken met deze specialist mail of bel even. Soms is ze ook deze dagen onderweg voor Muziek en Kinderen. 
Op alle werkdagen is de verkoopafdeling aanwezig voor uw vragen over alle muziekinstrumenten.Kindermuziekwinkel is onderdeel van Music All In en aangesloten bij


Kindermuziekwinkel en webshopkeurmerk