Muziekmethodes

Muziek en het basisonderwijs

Muziek verbindt en draagt enorm bij aan de ontwikkeling van kinderen. Tijdens het spelen is het belangrijk dat kinderen muziek kunnen maken, net zoals ze kunnen verven, tekenen, bouwen en spelen in een speel- of poppenhoek. Kindermuziekwinkel werkt samen met meerdere partijen en ook met de meest geschikte muziekmethodes voor al het basisonderwijs voor Nederland en België. 
 
Kindermuziekwinkel heeft, onder andere, met 123ZINGZangExpressTeamTalento en Eigenwijs muzieksets samengesteld zodat u direct aan de slag kunt i.c.m. uw gekozen digitale leermethode. 
 

Bestellen op rekening

U kunt bij ons gemakkelijk op rekening kopen. Wij snappen dat de muziek docent geen verstand hoeft te hebben van de administratie en de administratie niet precies kan weten welke producten zij moeten bestellen. Om miscommunicatie te voorkomen kan de muziekdocent dus gemakkelijk op rekening bestellen. Ook kunnen we ordernummers of referentienummers op de factuur toevoegen, mocht uw organisatie hiermee werken.Vragen over dit onderwerp? Stuur ons een email, info@kindermuziekwinkel.com, of bel naar 0519-221313
Filter

Bestsellers