✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a €75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur
Houten blokfluit, barok
Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Houten blokfluit, barok

 0 reviews

Perenhouten blokfluit van Aura
Artikelnummer: 17052
Leeftijd: 6+
Meest passende doelgroep: 4 - 7 jaar,7 jaar en ouder
Materiaal: hout
Toonbereik: sopraan
Merk: Aura

€60,00
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
Deze perenhouten blokfluit heeft een mooie, zachte, grondtonige klank. Door de barokboring wordt de F gespeeld met duim + 1,2,3 (linkerhand) en 4, 6 en 7(rechterhand).

De Aura-studieblokfluit is speciaal ontwikkeld voor beginnende blokfluitspelers. Het  heeft een gebogen windkanaaldak waardoor een langere levensduur ontstaat. Omdat met de blokplaatsing rekening is gehouden met het omhoogkomen van het blok (door vochtopname), is de klank pas na enkele weken optimaal.

Alle houten blokfluiten hebben een cederhouten blok en zijn verpakt in een stevig katoenen etui (bordeaux rood) met ritssluiting.

Deze etui bevat verder een grepentabel, een houten wisser met doekje en tappenvet.
Het tappenvet wordt gebruikt voor de verzorging van het kurk aan de bovenkant van het onderstuk. Het vet zorgt ervoor dat de blokfluit soepel in en uit elkaar gedraaid kan worden.


Deze houten studieblokfluit is het instrument voor beginnende fluitspelers.

Aanbevolen door blokfluitdocenten, muziekdocenten en begeleiders schoolmuziek.Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


Uw naam: *
Uw review: *
Beoordeling:  
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review