✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a €75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur
Muziekkriebels
Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Muziekkriebels

 0 reviews


Artikelnummer: B-17617
Leeftijd: 2,5+
Meest passende doelgroep: 1-4 jaar,4-7 jaar,7 jaar en ouder
Materiaal: overig
Merk: SWP

€34,90
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
In het boek Muziekkriebels beschrijft Hermien Wiechers tweehonderdvijftig verantwoorde en leuke muziekactiviteiten voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Daarbij zijn sfeervolle, ritmische en vrolijke liedjes gemaakt die gemakkelijk te volgen en uit te voeren zijn.

Muzikale aspecten zoals luisteren, musiceren en dansen komen op een overzichtelijke en heldere manier aan de orde en verschillende thema's zoals de muziekhoek, jaargetijden en vieringen hebben een plek gekregen. Ook zijn er handige tips en leuke weetjes te vinden.

Het is  een onmisbaar handboek voor de kinderopvang, buitenschoolse opvang en basisschool met ook vele tips welke muziekinstrumentjes je kunt gebruiken.
Bij de gerelateerde producten hireonder staan enkele muziekinstrumentjes die in het boek 'Muziekkriebels' worden gebruikt en direct met het boek zijn mee te bestellen. Kijk voor andere leuke muziekinstrumentjes verder in onze winkel.

Muziekkriebels
250 muziekactiviteiten voor kinderen van 0 tot 10 jaar
incl. cd met muziek van Erik van der Wurff

Hermien Wiechers
ISBN: 978-90-6665-982-7
248 pagina's
1e druk, 2009

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


Uw naam: *
Uw review: *
Beoordeling:  
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review