✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a €75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur
Regenmaker 50 cm
Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Regenmaker 50 cm

 1 review


Artikelnummer: 56978
Leeftijd: 2,5+
Meest passende doelgroep: 4-7 jaar,7 jaar en ouder
Materiaal: kunststof
Merk: Auditorium

€34,75
Aantal

Toevoegen aan wenslijst

Reeds lang verkoop ik deze regenmaker offline bij mijn advieswerk bij kinderdagverblijven, instellingen en scholen. Het is een regenmaker die in kleine producties wordt gemaakt en daardoor in verhouding kostbaarder is dan de doorzichtige regenmaker van 25 en 100 cm.

Toch toon ik hem nu ook in onze webwinkel om omdat deze regenmaker met de mooie Venetiaanse regendruppels zeer gewaardeerd wordt door de kinderen. Het geluid loopt net iets langer door en weer niet zolang als bij de 100 cm. De spanningsboog is langer dan bij de 25 cm buis terwijl de 100 cm buis voor sommige kinderen weer te lang is om geboeid te blijven.
De vier regenboogkleuren in de koker maken het instrument af en laten de zon weer schijnen.

De koker van 50 cm is uit ŽŽn stuk en daardoor stevig. De diameter is 4,5 cm.
 

  | Door Muziek op Schoot Heerhugowaard
Ik vind deze regenmaker echt prachtig! Het mooie uiterlijk en het fijne 'regen' geluid zorgt ervoor dat kinderen geboeid blijven tot het einde. En als alle kraaltjes naar beneden zijn gevallen, willen ze hem nog een keer omdraaien en nog een keer! Mooi om naar te kijken én om naar te luisteren. En veel kinderen proberen de vallende kraaltjes ook te voelen door hun handen om de buis te leggen. Eigenlijk is het instrument wel in alle jaargetijden in te zetten en daarom is dit instrument zo veelzijdig. Leuk om te proberen samen met een groepje kinderen heel voorzichtig om te draaien.


Uw naam: *
Uw review: *
Beoordeling:  
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review