✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a 75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur
Schlagwerk CBA1S of CBA2S Cajon quick-construction kit Medium of Large
Schlagwerk CBA1S of CBA2S Cajon quick-construction kit Medium of Large Inhoud van de zelfbouw Cajon CBA2S Schlagwerk Onderdelen zelfbouw Cajon CBA2S Schlagwerk Voor- en achterkant zelfbouw Cajon CBA2S Schlagwerk Zijkanten zelfouw Cajon CBA2S Schlagwerk Een leuk cadeau deze zelfbouw Cajon CBA2S Schkagwerk! Koop deze Cajon voor optimaal bouw- en speelplezier!
Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Schlagwerk CBA1S of CBA2S Cajon quick-construction kit Medium of Large

 0 reviews

Zelfbouw Cajon CBA1S of CBA2S van Schlagwerk. Afmeting 30x30x45 cm of 30x30x50 cm.

Kies de gewenste hoogte tijdens het bestelproces! De keuze is Medium (45 cm hoog) of Large (50 cm hoog). Zie onder prijs.
Artikelnummer: 170782
Leeftijd: 8+
Meest passende doelgroep: 7-12 jaar, 12-99 jaar
Materiaal: hout; metaal

€43,00
Kies gewenste grootte
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
Voor iedereen die zijn eigen muziekinstrument wil bouwen heeft Slagwerk een betaalbare en fanatische oplossing: de CBA1S 0f de CBA2S Cajon quick-construction kit - medium of large!
 
Een Cajon van 45 of 50 cm hoog. De set is zeer succesvol en is nu verbetert doordat het opnieuw is ontworpen waardoor de onderdelen nog preciezer op maat zijn gefabriceerd! De spanriemen voor het drogen is inbegrepen en ook de sneldrogende lijm, zodat het nog minder tijd kost voordat je op jouw eigen gebouwde Cajon kun spelen!
 
De Cajon is makkelijk speelbaar en er komen coole geluiden uit!
 
De Cajon is o.a. geschikt voor muziekprojecten op school, bso en nso. Daarnaast is het een leuk verjaardagscadeau voor een muziekliefhebber of kind dat graag bezig is met ritmes!
 
De afmeting is 30x30x45 cm (medium) of 30x30x50 cm (large). De houtsoort is beuken en de Cajon heeft twee snares of te wel snaren.

Naast de super Engelse naam Cajon Quick-construction kit, vind je hieronder een Duitse demontage video:). Het is een echt aardig bouwpakket door de meegeleverde spanbanden en lijm!

Geniet van het bouwproces en het spelen op de Cajon daarna!

 
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


Uw naam: *
Uw review: *
Beoordeling:  
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review