✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a €75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur
Vierkante regenmaker NINO-WMR1
Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Vierkante regenmaker NINO-WMR1

 0 reviews

 Vierkante houten regenmaker van 45,70 cm. Blijft goed staan!
Artikelnummer: SKU17094
Leeftijd: 2,5+
Meest passende doelgroep: 0-4 jaar, 4-7 jaar
Materiaal: hout
Merk: Nino

€39,90
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
De Houten regenmaker, die in het Engels een Wood Rainmaker heet, is gemaakt van berkenhout. Het bootst het geluid van een regenbui na door het instrument steeds om te keren bij de uiteinden. De vulling loopt door een raamwerk dat een authentiek ruisend regengeluid procedeert met een lang aanhoudend geluid. De regenmaker blijft goed stan door de afgeronde vierkante uiteinden!
Ook kan het instrument vast gepakt worden. De regenmaker wordt dan als schudinstrument gebruikt door de regenmaker in het midden vast te pakken en deze te shaken zoals je ook een schud-ei schudt.
 
Deze Rainmaker heeft afgeronde hoeken voor veilig gebruik en is lichtgewicht voor kinderen om gemakkelijk te hanteren. De regenmaker is daardoor ook geschikt voor jonge kinderen die het fantastisch vinden om steeds het geluidje te horen.
 
De regenmaker van Nino is geschikt voor peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, naschoolse opvang, Muziek op Schoot lessen en muziektherapie. Ook is het geschikt als verjaardagscadeau voor een eenjarig kind, als Sinterklaas of Kerstcadeautje of als afscheidscadeautje voor een crèche.
 
De specificaties zijn:
Afmeting: 45,70 cm
Materiaal: Baltische berk (Betula Pendula)
 
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


Uw naam: *
Uw review: *
Beoordeling:  
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review