✓ voor 14.00 besteld, morgen in huis  |  ✓ gratis verzenden v/a €75 |  ✓ veilig betalen |  ✓ eenvoudig retourneren |  ✓ afhalen tot 18.00 uur
klokkenspel GS
Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

klokkenspel GS

 1 review

Kindermuziekinstrument van het jaar 2009!
Artikelnummer: 57148
Leeftijd: 1+
Meest passende doelgroep: 1-4 jaar,4-7 jaar,7 jaar en ouder
Materiaal: kunststof; metaal
Toonbereik: sopraan
Merk: Sonor

€26,70
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
Kindermuziekinstrument van het jaar 2009!

Erg mooi van toon en klank is deze metallofoon van het merk Sonor. Ook u speelt met liefde een liedje voor en gaat met kleurpotlood of stiften op een velletje papier aan de slag om uw kind of kleinkind haar of zijn favoriete versje zichbaar te maken zodat deze nagespeeld kan worden.

Ook voor scholen is deze metallofoon goed inzetbaar. Het is nu mogelijk de hele klas van een betaalbaar melodie-instrument te voorzien!

In de verpakking zitten 8 ritmes met kleurige noten die nagespeeld kunnen worden.

De staafjes resoneren op hun bedje maar kunnen er niet afgehaald worden. Dit klokkenspel met 11 klankstaven heeft een kunststoffen klankkast en gaat van c3 naar f4 in C-majeur.
Twee stokjes worden meegeleverd.


  | Door Mariel
Dit klokkenspel voor 2 jarige gekocht. Ik wilde er graag eentje met een mooi geluid. Dat is gelukt! Een echt muziekinstrumentje met noten. Klank is zacht en helder. Door de twee stokjes geschikt om samen te spelen.
De klankstaven kunnen er af, en hierdoor niet echt peuterproof. Voor een voorzichtige peuter wel geschikt (zoals bij ons).Uw naam: *
Uw review: *
Beoordeling:  
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review