123ZING

123ZING - ♪ Leer over muziek door te doen! ♪

123ZING is een digitale muziekmethode voor groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs, waarmee elke leerkracht structureel én met plezier muziekles kan geven. De methode biedt aansprekende liedjes en lessen waarbij alle muzikale domeinen en genres aan bod komen. Van pop- en elektronische muziek tot wereldmuziek, jazz en klassiek.

Bekijk hieronder snel alle muziekpakketten, ritme-instrumenten en boomwhackers die speciaal voor 123ZING zijn geselecteerd:

Filter

Een korte rondleiding door de 123ZING muziekmethode.

123ZING is een digitale muziekmethode voor groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs waarmee elke leerkracht structureel én met plezier muziekles kan geven. ​De methode biedt aansprekende liedjes en lessen waarbij alle muzikale domeinen en genres aan bod komen. Van pop- en elektronische muziek tot wereldmuziek, jazz en klassiek.

De methode geeft de leerkracht enerzijds houvast door het volgen van een doorlopende leerlijn en biedt anderzijds de vrijheid om het hele jaar door thematische en vakoverstijgende liedjes en lessen in te zetten. Ervaar het plezier van samen muziek maken. Vast op het rooster of zomaar tussendoor.​

♪ Leren over muziek door te doen! 

Download hier de Brochure ! 

Bestsellers